top of page

Video en foto service

marketing-online-strategy-with-drawings.jpg
_MG_0073.png

Productfotografie

Bij Tarek Media zijn wij gespecialiseerd in productfotografie. Of het nu gaat om foto's van uw nieuwste fashion collectie, of van uw laatste innovatie in de technologie-industrie, wij hebben de kennis en expertise om uw producten op de best mogelijke manier in beeld te brengen. Onze professionele fotografen weten precies hoe ze uw producten op een aantrekkelijke manier moeten presenteren, zodat ze aanspreken op uw doelgroep. Bij Tarek Media staan wij garant voor hoge kwaliteit productfotografie die bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.

Promotiefilm

Bij Tarek Media helpen wij bedrijven en zaken om hun boodschap op een professionele manier over te brengen. Onze specialiteit is het maken van promotiefilms, die we opnemen met professionele kameratechniek van hoge kwaliteit. Daarnaast maken we gebruik van drones om unieke perspectieven te creëren. Ons team heeft jarenlange ervaring en we werken altijd met passie en aandacht voor detail om het beste resultaat te behalen.

5_edited.jpg

Portretfoto's

Bij Tarek Media maken we niet alleen professionele promotiefilms, maar ook prachtige portretfoto's. Onze fotografen hebben oog voor detail en weten precies hoe ze het beste uit iemand naar boven kunnen halen. Of het nu gaat om individuele portretten, familieportretten of zakelijke portretten, we zorgen ervoor dat u een mooie en professionele afbeelding heeft die u kunt gebruiken voor allerlei doeleinden. Laat Tarek Media uw portretfoto's maken en ontdek hoe we uw persoonlijkheid op een prachtige manier kunnen weergeven.

Contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u ergens vragen over of is er iets onduidelijk? Neem dan gerust contact met ons op via het bovenstaande contactformulier.

Onze professionals geven doorgaans binnen 2 werkdagen antwoord.

Tel: +31 (0)6 409 475 99

Volg ons :

bottom of page